Leuke activiteiten en uitjes

Gastvrij Ootmarsum

De mensen in Ootmarsum zijn ontzettend gastvrij en begroeten iedereen met open armen en een portie krentenwegge. Na een kopje koffie vertellen ze hoe mooi het landschap en de natuur zijn.

En ga je erop uit met de fiets? Houd er dan wel rekening mee dat je elke vijf minuten stil moet staan om een foto te maken van wéér een mooi doorkijkje. Wie Ootmarsum al eens heeft bezocht, komt zeker terug. Al was het maar voor deze comfortabele manier van leven.

In Ootmarsum is altijd wat te doen

Is het niet een prachtige fietstocht of wandeling door de mooie bosrijke omgeving, dan is het wel het bezoeken van een museum, galerie of evenement. Ben je iets actiever ingesteld, dan kom je in Ootmarsum-Dinkelland ook zeker aan je trekken. Diverse workshops, maar ook sportieve activiteiten als kanovaren, scooter rijden, mountainbiken en solex rijden worden hier georganiseerd. En wil je lekker genieten van de rust, dan is daar ook volop gelegenheid voor. Genieten van de natuur of heerlijk struinen door de pittoreske straatjes van Ootmarsum en daarna lekker eten met een glaasje wijn. Kortom, voor elk wat wils in Ootmarsum-Dinkelland.

Eerst even binnenkijken?

Ben je benieuwd naar onze boerderijkamers, indeling en faciliteiten, en wil je eerst even binnenkijken?
Dat kan, kom gelijk binnen in onze B&B boerderij.
Proef alvast wat van de sfeer en start de virtuele rondleiding.
Tot snel!