Logeren bij de boer!

Slaap lekker...

De 7 moderne en comfortabele ‘boerderijkamers’ van onze B&B zijn standaard uitgerust met gescheiden bedden of een tweepersoonsbed (boxspring), televisie, gratis WiFi en een badkamer met toilet, föhn en douche. Ook is er op elke kamer een zitje gemaakt zodat je even bij kunt komen van de indrukken die u hebt opgedaan in en rond Ootmarsum.

Wanneer u bij ons in de boerderij logeert, zorgen we standaard voor opgemaakte bedden, verse handdoeken, dagelijkse verzorging van de kamer, starters set koffie/thee, vrij toegankelijke Wifi en de eindschoonmaak. Inchecken kan vanaf 14.00 uur / uitchecken tot 11.00 uur.

Ook leuk om te weten

Waar vroeger de koeien stonden ‘de deel’ is nu plaats gemaakt voor een gezamenlijke ruimte voor onze gasten! Deze doet erg gezellig aan met de verschillende zitjes en 2 lekkere plofbanken. U kunt hier lekker ontbijten, even bijkletsen, rustig TV kijken of een biertje pakken aan de bar. Ook is er de mogelijkheid om zelf een maaltijd klaar te maken in de keuken. Deze is voorzien van een gaskookplaat, oven en een magnetron.

Bij mooi weer neemt u op het ‘buitenerf’ plaats aan de picknicktafels of op het andere fijne terrasmeubilair. 

Algemene informatie & Faciliteiten

Eerst even binnenkijken?

Ben je benieuwd naar onze boerderijkamers, indeling en faciliteiten, en wil je eerst even binnenkijken?
Dat kan, kom gelijk binnen in onze B&B boerderij.
Proef alvast wat van de sfeer en start de virtuele rondleiding.
Tot snel!