Over de boerderij

Onze kamers

In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je overnachten in één van de 7 kamers. Het “logeren bij de boer” combineert dit met het comfort en de verzorging op hotelniveau.

De 7 moderne en comfortabele ‘boerderijkamers’ van Bed and Breakfast Erve Höwerboer zijn standaard uitgerust met gescheiden bedden of een tweepersoonsbed (box-spring), televisie, gratis WiFi en een badkamer met toilet, föhn en douche. Voor alleengebruik van de tweepersoonskamer betaalt u slechts een eenpersoonstoeslag van 15 euro per nacht. Onze b&b heeft ook kamers op de begane grond. Specifieke kamers voor mindervaliden zijn echter niet aanwezig.

Faciliteiten

Ontbijten of gewoon even lekker zitten kunt u in de grote gemeenschappelijke kamer met keuken, frisdrankenautomaat, bar, een loungegedeelte en eettafels. Bij mooi weer neemt u op het ‘buitenerf’ plaats aan de picknicktafels of op het andere fijne terrasmeubilair. Fietsen en e-bikes zijn er te huur, de wandel- en fietsroutes krijgt u van het huis. Een afgesloten fietsenstalling, een oplaadpunt voor de elektrische fiets, een speeltuin en gratis parkeergelegenheid maken het voorzieningenpakket compleet. Ten slotte kunt u kosteloos gebruikmaken van de draadloze internetverbinding.

Activiteiten & Ontspanning

Fietsen en wandelen in de omgeving is een belevenis, u kunt kiezen uit talloze mooie routes. Er zijn veel musea en galerieën in de directe omgeving en een aanrader in het Duitse grensgebied is bijvoorbeeld het kasteel van Bad Bentheim.

En vervelen? Nee hoor! 
Er zijn in de directe omgeving maar ook in Ootmarsum zelf veel leuke activiteiten en uitjes te bekijken en te beleven. Dus laat het vervelen maar achterwege! Er zijn activiteiten voor jong en oud, dus voor elk wat wils.

Eerst even binnenkijken?

Ben je benieuwd naar onze boerderijkamers, indeling en faciliteiten, en wil je eerst even binnenkijken?
Dat kan, kom gelijk binnen in onze B&B boerderij.
Proef alvast wat van de sfeer en start de virtuele rondleiding.
Tot snel!